Andelskassen Varde

Finale 3. november 2012

Anna med sin vinderfisk på 6,2 kg
Anna med sin vinderfisk på 6,2 kg

Lørdag den 3. november afviklede vi årets P & T finale ved Kajhøjs sø. Finalen var henlagt hertil i år, da Bents sø p.g.a. meget bevoksning ikke var optimal at fiske i.
Vejrudsigten havde truet med hagl- og tordenbyger, men vi holdt dog stort set tørvejr indtil kl. 14.10, hvor det satte ind med lyn, torden og hagl i 45-50 minutter. Den sidste time havde vi fint vejr og søen lå helt blikstille.

Vi havde et enkelt afbud, så der var 18  deltagende fiskere. Vi havde udsat 120 kg fisk med en snitvægt på 4,3 kg, så der var udsigt til store fisk på krogen. Desuden rummede søen en del fisk fra tidligere arrangementer.

Dagens resultater blev som følger:


Der blev fanget/indvejet 27 fisk med en samlet vægt på 90,7 kg
. Den største fisk blev fanget af Anna J. M. Pedersen. Den vejede 6,2 kg, og hun blev dermed også vinder af finalen 2012.

Præmierne fordelte sig således:
   1. Anna J. M. Pedersen      6,2 kg
   2. Henrik Aagaard              5,2 kg
   3. Christian Petersen         5,1 kg
   4. Søren Mikael Pedersen   5,0 kg
   5. Brian Johnsen                4,8 kg

Der var lodtrækning om 5. pladsen blandt 3 fiskere. De havde alle fanget en fisk på 4,8 kg. Jens Jørgensen og Kent Kajhøj tabte lodtrækningen til Brian Johnsen.
Ud over ovennævntepræmier var der rigtigt mange sponsorerede spurtpræmier - bl.a. fra Hulmose Stilladser. Mads Emil havde også sponsoreret 3 flasker vin.

Al i alt havde vi en rigtig dejlig dag med tilfredse lystfiskere.Vi takker af for denne sæson med stor tak til vore sponsorer og søejerne Bent Thomsen og Kent Kajhøj. Vi håber, at alle eller flere vil være med i klubben i 2013

Sponsorer 2012:
MacNab Grindsted
Næsbjerg Andelskasse
DagliBrugsen Nordenskov